HomeUncategorizedEĞLENCE DORUĞA ÇIKACAK

EĞLENCE DORUĞA ÇIKACAK

EĞLENCE DORUĞA ÇIKACAK

Avrupa’nın en büyük ve kapsamlı spor ve yaşam merkezi Ağaoğlu MyClub, ‘Ozan Doğulu ve Ece Seçkin ile Yılın İlk Partisi’ ne hazırlanıyor. 23 Ocak Cumartesi gecesi gerçekleşecek partide Ozan Doğulu performansı, Ece Seçkin ise dans şovu ile eğlenceyi doruğa çıkaracak.

Ağaoğlu MyClub yeni yıla hızlı ve eğlenceli bir giriş yaparak hem üyelerini hem de doyasıya eğlenmek isteyenleri ‘Ozan Doğulu ve Ece Seçkin ile Yılın İlk Partisi’nde ağırlıyor. ‘Ozan Doğulu ve Ece Seçkin ile Yılın İlk Partisi’nin biletleri www.biletix.com.tr’de satışa sunuluyor.

AĞAOĞLU MyClub: Ağaoğlu Turizm Grubu’nun; şehir kulübü, spor ve yaşam merkezi MyClub, 2002 yılında kuruldu. MyClub'ın 23 bin metrekarelik kapalı alanı mevcut. Açık alan ve açık havuzdan oluşan 3bin metrekarelik alanla birlikte; 1500 metrekarelik dev kapalı havuza sahip. 2 bin 60 metrekare jimnastik ve kardio alanı, 7 adet özel stüdyo, 500 metrekare kids club, 2 squash ve 1 masa tenisi kortu, 1 boks ringi, özel tasarımlı basketbol sahası ile Avrupa’nın en büyük ve kapsamlı spor ve yaşam merkezi. Profesyonel eğitmenler eşliğinde sporla sağlıklı yaşam, beslenme uzmanları ile sağlıklı beslenme, bireysel gelişim için workshoplar, renkli ve öğretici aktiviteler, çocuklar için kids club; Kayak, dalış, yelken ve trekkingciler için farklı keşif programları, gurme ruhlar için restoran, brasserie ve cafelere uzanan seçenekler; solaryum merkezi, kuaför, kuru temizleme, araba bakım ve kiralama merkezine uzanan pratik çözümler sunuyor.

Spor alanlarında tüm sınırları zorlayan mimari avantajını fiziksel olarak yakalayan MyClub, buna eğlenceyi de katarak; her ay birbirinden farklı konsept partiler düzenliyor. MyClub konsept partilerinde sadece ambiyans ve atmosferin yanı sıra birbirinden ünlü DJ ve performans ustaları ile gerçekleştirilen müzik te önemli rol oynuyor. 2002 yılında kurulan MyClub’lar; MyClub’World, MyClub’SkyTowers, MyClub’Country ve MyClub’Bahçelievler ile üyelerine, uluslararası standartlarda bir yaşam stili sunuyor.