HomeMagazinEĞLENCENİN MUHTARI KAPILARINI ATAŞEHİR’DE AÇTI!

EĞLENCENİN MUHTARI KAPILARINI ATAŞEHİR’DE AÇTI!

EĞLENCENİN MUHTARI KAPILARINI ATAŞEHİR’DE AÇTI!

Kaliteli eğlencesi, lezzetli menüsü, şık ve göz alıcı dekorasyonuyla Anadolu yakasında bir ilki hayata geçiren “The Muhtar” misafirlerini ağırlamaya hazır.

Eğlence hayatının olmazsa olmazları en kaliteli, en şık, en özel haliyle The Muhtar’da buluşuyor. Yeme-içme ve eğlence dünyasının en deneyimli isimlerinin imzasıyla ortaya çıkan Ataşehir’in Muhtar’ı sizi de etkisi altına alacak.

Mekanın konsept danışmanlığını yapan ünlü işletmeci ve girişimci Ergun Yıldız, aynı zamanda mimari ve dekoratif danışmanlığıyla da mekana imzasını attı. Yatırımcı ortaklığını Uğur Kemal Suksan ve Volkan Arpacı’nın yaptığı The Muhtar’ın dekorasyonundan menüsüne, müziğinden eğlencesine kadar her detay incelikle tasarlandı. Alışılmış her rutinin üstünün çizildiği, yepyeni bir enerji ve kalite ile misafirlerinin karşısına çıkan The Muhtar ile Ataşehir eğlenceye doyacak.

DJ Hakan Özdemir’in müzikleriyle bitmesini istemeyeceğiniz eğlenceler yaşarken, özel davetlerin ve partilerin aranılan isimlerinden Serhat Gönüllü’nün perküsyon şovuyla eğlencenin ritmi katlanarak artacak.

“Muhtar”lığın Sıradışı Dekorasyonu

Kapıdan içeri girdiğiniz anda sizi karşılayan “inek” sizi nasıl bir gecenin beklediğine dair ilk eğlence sinyallerini veriyor. Hayal gücünde ve yaratıcılıkta sınır tanımayan Muhtar’da 3 boyutlu tasarlanan duvar dekoru mekanı bambaşka bir noktaya taşıyor. Bakır, pirinç yapraklar üzerindeki ışık oyunlarının mekana kattığı modern duruş ve 3 dev avizenin görkemli şıklığıyla mekanda yaratılan lüks barda da kendini gösteriyor.

Kalabalık gruplar veya özel kutlamalar için dizayn edilen localar, kış bahçesi olarak kurgulanan bahçe alanı ve ana salondan oluşan mekanda eğlenirken konforunuz da sizinle olacak.

Hakan Akkaya’dan Muhtar’a Özel Koleksiyon

Her konuda alışılmışın dışına çıkan The Muhtar, ekip kıyafetlerinde de ezber bozuyor. Tasarımlarını ünlü modacı Hakan Akkaya’nın yaptığı kıyafetler giyecek olan servis ekibi görsel şıklık sunacak. Haftanın 7 günü açık olan mekan için 7 farklı tasarım hazırlanan Muhtar, bu sıradışı projesi ile de bir ilke imza attı.

Muhtar’dan Ziyafet Var

Dekorasyonu, eğlencesiyle olduğu kadar mutfağıyla da iddialı olan The Muhtar mutfak ekibinin başında ödüllü Executive Chef Devran Karaalp yer alıyor. Eğlence mekanlarında alışık olmadığınız bir lezzet ve ziyafet menüsü sunacak olan Karaalp’in spesiyalleri şimdiden merak konusu…