HomeMagazinEDİS’E OLAY TEPKİ, “REZİL OLURSUN!”

EDİS’E OLAY TEPKİ, “REZİL OLURSUN!”

EDİS’E OLAY TEPKİ, “REZİL OLURSUN!”

📌Geçtiğimiz gün yapılan bir ödül töreninde Ünlü organizatör Erkan Özerman’ın, şarkıcı Edis Görgülü’yü tüm konukların içinde azarlaması geceye damga vurdu.
📌Erkan Özerman,ödül almak için sahneye çıktığı esnada, Edis’in yerinden kalkarak gitmek istemesine sert tepki gösterdi. Mikrofonu eline alarak, “Çocuğum Edis gel buraya büyükler sahneye çıktığı zaman saygıyla izlenir. Arkanı dönüp gidemezsin ama şimdi gidebilirsin” sözleri, ünlü şarkıcı ve tüm konukları şoka uğrattı.
📌Özerman daha sonra olayla alakalı, “Sen kim olursan ol sahnede bir büyüğün varsa arkanı dönüp gidemezsin. Gitmek istersen de rezil olursun, saygısız olursun.” açıklaması yaptı.
📌Haluk Levent yaşanan gerginlikle alakalı sorulara, “Evet, talihsiz bir durum oldu. Edis buraya gelirken ‘abi oradasın sen de ama bir uyuşma hissediyorum çünkü aşı oldum bugün, rahatsızlık hissediyorum’ dedi. ‘Olsun gelirsin, biraz oturup gidersin’ dedim. O esnada sahnede konuşma varken farkına varamadı çocuk. Ben Edis’i iyi tanıyorum. Hepimizin hataları vardır, Edis iyi niyetli bir çocuk. Hastalığından dolayı düşünemedi” yanıtını verdi.