HomeMagazinEDA ECE ROL ARKAŞINI BÖYLE İFŞA ETTİ!

EDA ECE ROL ARKAŞINI BÖYLE İFŞA ETTİ!

EDA ECE ROL ARKAŞINI BÖYLE İFŞA ETTİ!

Fox TV’nin pazartesi akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen rekortmen dizisi Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece rol arkadaşı Nilperi Şahinkaya’yı ifşa ettiği esprili paylaşımı ile hayranlarını tebessüm ettirdi. Ünlü oyuncunun “Sürekli yiyor hep zayıf…” notunu düştüğü Instagram paylaşımı hayranlarından büyük ilgi gördü.

Pazartesi akşamları seyirci ile buluşan Fox TV’nin rekortmen dizisi Yasak Elma ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Sevilen dizi yeni bölümleri kadar oyuncuları ile de büyük ilgi görüyor. Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Nilperi Şahinkaya’nın başrollerinde olduğu Yasak Elma dizisi oyuncularından yeni haberler var.

Nilperi Şahinkaya, yakın bir zamanda Erdal Özyağcılar’ın canlandırdığı Hasan Ali’nin ölen eşi Filiz’in yeğeni Cansu olarak diziye katılmış ve kısa sürede kendini seyirciye sevdirmişti. Dizideki başarılı performansı ile dikkat çeken oyuncudan yeni haberler var.

Yasak Elma’da Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece rol arkadaşı Nilperi Şahinkaya’nın yer aldığı esprili bir paylaşıma imza atarak hayranlarını tebessüm ettirdi.

Eda Ece, Instagram hesabından Nilperi Şahinkaya’nın da yer aldığı dizi setinden bir video paylaştı. Takipçilerine sunduğu videoda sette yiyecekler ile donatılmış yemek sofrasından bir şeyler yiyen Nilperi Şahinkaya’nın görüntülerini “Sürekli yiyor hep zayıf…” notuyla paylaşan Eda Ece, rol arkadaşını esprili bir şekilde hayranlarına ifşa ediyor.