HomeMagazinECE SEÇKİN’İN DÜĞÜN HEYECANI

ECE SEÇKİN’İN DÜĞÜN HEYECANI

ECE SEÇKİN’İN DÜĞÜN HEYECANI

Pilot nişanlısı Çağrı Terlemez ile yarın nikah masasına oturacak olan Ece Seçkin, 30 yaşına bastı. Mutluluğunu, “Hem 30 olmak hem de hayatımda yepyeni ve sonsuz olmasını dilediğim bir başlangıca imza atacak olmak çok heyecan verici ve çok özel…” sözleriyle dile getiren ünlü şarkıcı, “Macera başlıyor!” dedi

Yaklaşık dört yıldır aşk yaşayan popçu Ece Seçkin ile pilot Çağrı Terlemez, yarın dünyaevine girecek. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanan ikiliden Seçkin, 12 Eylül’de 30 yaşına bastı.

Çifte mutluluk yaşayan Ece Seçkin, duygularını Instagram’dan yaptığı paylaşımla dile getirdi. Yeni fotoğraflarını 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınlayan Seçkin, “Hem 30 olmak hem de 3 gün sonra hayatımda yepyeni ve sonsuz olmasını dilediğim bir başlangıca imza atacak olmak hem çok heyecan verici, hem de çok özel…” dedi.

Ünlü şarkıcı, “Çok uzatmayacağım, uzatırsam yazarken ağlarım. Her şeyin planladığım zamanda, planladığım şekilde olmasına izin verdiği hayata çok teşekkür ederim. Sahnedeki ‘o’ kız olduğum için, beni ‘o’ kız yapan sahne arkasındaki herkese ve bugüne dek alkış tutan milyonlarca insana teşekkür ederim. Bugün beni arayan, mesaj atan, sevgi sözcüklerini esirgemeyen, bana sarılan, evimi saçlarımın renginde çiçek bahçelerine çeviren, beni aklından geçirip, içinden şans dileyen dahi herkese çok teşekkür ederim. Ve tabii ki 7 yıldır her gün bana bu peri masalını yaşatan uzun boylu o adama teşekkür ederim… Şükran doluyum… Hepinizi çok seviyorum. Unicorn’unuz artık 30! Hem de evleniyor…” şeklinde konuştu.

Seçkin, son olarak sözlerini, “Macera başlıyor!” diyerek, noktaladı.

Ayrıca şarkıcının kendisi için hazırlanan gelinlikleri de ihtiyaç sahibi olan hayranlarına hediye edeceği öğrenilmişti.