HomeUncategorizedDİZİ SETİNDE BÜYÜK PATLAMA!

DİZİ SETİNDE BÜYÜK PATLAMA!

DİZİ SETİNDE BÜYÜK PATLAMA!

“Eve Dönüş”te Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Gülden Dudarık ve Burak Demir’in yer aldığı çekimlerde büyük bir tehlike atlatıldı.

Beykoz’a bağlı Bozhane köyündeki müstakil bir evde gerçekleştirilen, güçlü patlayıcıların kullanıldığı çekimlerde büyük bir patlama gerçekleştirildi. Patlamanın olacağı alan özel güvenlik önlemleri alınarak kapatıldı. Barut ve benzin kullanılarak gerçekleştirilen patlamanın çekimleri yapılırken herhangi bir olumsuzluğa karşı ambulans da hazır olarak bekletildi.Tehlikeyi göze alan Dilşad Çelebi’nin patlama olan yerden üzerine doğru hızla gelen tahta ve taşlardan kurtulmak için kafasının üzerine doğru atlayışı etrafta seyredenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Patlama olan binayla arasında 8 metrelik bir mesafe bulunmasına rağmen, üzerine tahmin edilenden daha hızla gelen taş ve tahta parçalarının kendisine gelmesini engellemek için ters yöne kendisini atan güzel oyuncu, rolünü başarıyla tamamladı. Seyredenler tarafından büyük merakla takip edilen patlamada, duvardan sıçrayan taş ve tahta parçaları ise büyük bir heyecanın yaşanmasına neden oldu.