HomeMagazinDİLBER AY’IN OTURDUĞU MAHALLEDE HÜZÜN HAKİM!

DİLBER AY’IN OTURDUĞU MAHALLEDE HÜZÜN HAKİM!

DİLBER AY’IN OTURDUĞU MAHALLEDE HÜZÜN HAKİM!

Ankara’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Dilber Ay’ın, Düzce’de oturduğu mahallede hüzün var. Yakınları ve komşuları, ünlü şarkıcının gariban anası olduğunu anlattı.

Başkent Ankara’da akraba ziyareti sırasında rahatsızlanan Dilber Ay, dün saat 22.00 sıralarında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen ve acil serviste tedaviye alınan Dilber Ay, saat 23.00 sıralarında doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 63 yaşındaki şarkıcının ölüm haberini alan Düzce’nin Ağa Mahallesi’ndeki yakınları ve komşuları büyük üzüntü yaşadı.

Kardeşi Aynur Baguş, “Gariban annesiydi. Türkiye’nin sevgilisiydi. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Hayırsever birisiydi. Kimseyi incitmezdi” dedi.

Torunları Berivan ve Çiğdem Dursun, büyükanneleri Dilber Ay’ın yerde yürüyen bir karıncayı dahi incitmediğini, onu anlatmaya kelimeleri yetmeyeceğini söyledi.

Dilber Ay’ın komşularından Ferdi Keman, “Kendisi çok iyi bir kadındı. Herkese yardımcı olurdu. Gariban anasıydı. Kızlarına, torunlarına, damatlarına, mahalle halkına yardımcı olurdu” şeklinde konuştu.

Dilber Ay’ın cenazesinin, ikindi namazını ardından Ağa Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verileceği bildirildi.