HomeUncategorizedDENİZ SEKİ’DEN DİZİ AÇIKLAMASI

DENİZ SEKİ’DEN DİZİ AÇIKLAMASI

DENİZ SEKİ’DEN DİZİ AÇIKLAMASI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide rol alan Deniz Seki çekim sonrası yaşadıklarını anlattı.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin hapishane sahnelerinde rol verilen Deniz Seki, çekimler sırasında yaşadıklarını “2 günlük özgürlük” olarak değerlendirdi.

Deniz Seki, 13 aydır tutuklu bulunduğu Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kameralar karşısına geçti.

Sanatçı, çok uzun zamandan sonra “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın önceki gün yayınlanan cezaevi sahnelerinde yüzünü gösterdi.

Dizide Deniz Çakır’ın oynadığı Meryem Çakırbeyli’nin koğuş arkadaşı olarak yine kendini canlandıran Seki, çekimler sırasında yaşadıklarını şu sözlerle özetledi:

“Bu diziyi kabul etmemin tek nedeni mahkumların sesi olmak istemem. Burada yardıma muhtaç, kimsesiz, durumu iyi olmayan, görüşçüsü gelmeyen o kadar çok kader mahkumu var ki.

Onların sesi olmak istedim. Dizideki diyaloglarım da zaten hep bunlar üzerine. Ekibin gerekli izinleri alabilmesine ise çok şaşırdım. Tüm ekibe teşekkür ediyorum.

Çünkü 2 gün boyunca kendimi özgür hissettim. Ne zaman çekim ekibi gitti, koğuşa döndüm, yeniden mahkum Deniz oldum.”
İşte yeni şarkı Deniz Seki, cezaevinde yazdığı yeni şarkısı “Büyümüşsündür”ü de ilk kez dizide seslendirdi: “Aşkın içinden geçtiysen büyümüşsündür Rüzgar yönünü değiştirdiysen esmemişsindir, ılıksındır sen Bu neyin bedeli maalesef yanmadan sönmüyor insan Keşfe dalıp kendini seyrettiysen sen Hatıralarınla yüzleşmişsindir Mutlu olmayı hak ettiysen sabretmişsindir, sabretmişsindir”