HomeMagazinDENİZ ÇAKIR’DAN JET CEVAP!

DENİZ ÇAKIR’DAN JET CEVAP!

DENİZ ÇAKIR’DAN JET CEVAP!

Deniz Çakır’dan jet hızıyla açıklama. Ünlü oyuncu Deniz Çakır, başörtülü kızlarla yaşadığı tartışmanın görüntülerinin çıkmasının ardından sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

Deniz Çakır’ın gittiği mekânda yan masada oturan başörtülü kızlara sözlü tacizde bulunduğu iddia edilmişti. Bugün Günaydın ekibi, kafedeki o görüntülere ulaşmıştı.

Kamera ve ses kayıtlarının ortaya çıkmasının ardından gözler Deniz Çakır’a çevrilmişti.

Deniz Çakır, sosyal medya hesabından “zorunlu açıklama” başlığı altında bir paylaşım yaptı.

İşte Deniz Çakır’ın o paylaşımı;

Hakkımdaki haksız ve tek yanlı suçlamaların ortalıkta bir cadı kazanı kaynatmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Bugün basına ve sosyal medyaya yansıyan haberlerde; yine şikayetçi görünen kişilerin ilk günkü isnatları, tek yanlı beyanları, yeni bir şeymiş gibi ve sansasyonel bir üslupla sunuluyor. Ben; basının görev ve hakları kadar sorumlulukları da olduğu kanısındayım. Bunun yanında, her şeyden önce biraz insani, vicdanlı ve insaflı, gerçeklerin dışına çıkmama özeni ile tüm bunların toplamından çıkacak biraz gazetecilik etiğine uyulması talebim var.

Bırakalım yargı; gerçeği bulma görevini, kimseden etkilenmeden, yansız bir şekilde sürdürsün. Basın; çatışma ve gerginlikler yerine gerçek ve hukuktan yana olsun….