HomeMagazinDEMET ŞENER VE CENK KÜPELİ AYRILDI MI?

DEMET ŞENER VE CENK KÜPELİ AYRILDI MI?

DEMET ŞENER VE CENK KÜPELİ AYRILDI MI?

Demet Şener ve Cenk Küpeli arasında neler oluyor? Günaydın yazarı Bülent Cankurt ikili hakkındaki son durumu köşesine taşıdı.

İşte o yazı:

Demet Şener, geçen yıl 4 Mart’ta İbrahim Kutluay’dan boşanmış, arayı çok açmadan da Haziran’da Cenk Küpeli ile evlenip ikinci kez gelin olmuştu. 21 Haziran’da evliliklerinin birinci yılını kutlayan çiftten Demet Şener Küpeli (43), “Hayatımın en güzel hediyesi” dediği eşi Cenk Küpeli (35) ile bebek sahibi olmaya karar verdiklerini söylemişti.

İbrahim Kutluay ile evliliğinden İrem (13) ve Ömer (11) adına iki çocuğu olan Demet Hanım’dan üçüncü bebek müjdesini beklerken, evliliklerinde sorunlar olduğuna dair dedikodular gelmişti! Mutlu bir evliliği olan ve kendi adını taşıyan markasıyla başarıyı yakalayan Demet Hanım’ı çekemeyenlerin uydurduğu bir dedikodu diye düşünüp oralı olmamıştım. Ancak dedikodular artınca, Demet Hanım’ı aradım. Dedikoduları kesin bir dille yalanlayan Demet Hanım, evliliklerinde bir sorun olmadığını ve çok mutlu olduklarını söyledi. Dedikoduculara duyurulur…