HomeMagazinDEMET ÖZDEMİR O KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ!

DEMET ÖZDEMİR O KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ!

DEMET ÖZDEMİR O KONUYA AÇIKLIK GETİRDİ!

Önceki gün magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan oyuncu Demet Özdemir, bayram tatilinde çekilen video hakkında açıklamada bulundu.

‘Erkenci Kuş’un yıldız oyuncusu Demet Özdemir, önceki gün basın mensuplarının karşısına çıktı. Dizinin yaz sezonu boyunca devam edeceğini bildiklerini söyleyen güzel oyuncu, “Zaten tatil planı yapmamıştık. Bu yaz çalışacağımızı biliyorduk. Dizi devam ederken ben plan yapmıyorum, ne olacağı belli olmuyor” dedi. Yoğun bir tempoda çalıştıklarını dile getiren Özdemir, bayram tatilinde ortaya çıkan video hakkında gelen soruları da yanıtladı.

Bayramın ilk günü, Can Yaman ve Demet Özdemir’in aileleri mangal partisinde buluşmuştu. Bu buluşmadan sosyal medyaya sızn görüntüde; Can Yaman amcası İbrahim Namlı’nın kız torunuyla havuza girdi ve yüzdü. Can Yaman, yüzerken amcası İbrahim Namlı “Allah size de böyle bir evlat verir…” diye temenni de bulunuyor ve ardından Demet Özdemir’in kahkahası yükseliyor. Konu hakkında konuşan Özdemir, “Özel bir organizasyon değildi, başka oyuncu arkadaşlarımız da vardı, o şekilde yansıtıldı” ifadelerini kullandı.