HomeMagazinDemet Özdemir ile Oğuzhan Koç yollarını ayırdı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç yollarını ayırdı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç yollarını ayırdı

2021 yılının ilk aylarında yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç’tan kötü haber geldi. Sık Sık ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen ünlü çiftin ilişkilerini bitirdiği iddia edildi. İkiliden konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.
Magazin dünyasının gözde çiftlerinden oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyolardı. Zaman zaman sosyal medyadan mutluluk pozlarını paylaşan ikili ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.

AŞK BİTTİ
Tv8 ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’nın haberine göre; Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinin aşkı bitti. Son dönemde sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelen ikili yollarını ayırdı.

“GERİ DÖNÜŞÜ YOK”
Geçtiğimiz haftalarda baş başa Paris’e giden ve tatil dönüşü ayrılan çiftten güzel oyuncu, yakın çevresine; ‘Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok’ sözleriyle ilişkilerinin bittiğini duyurdu.

“DEMET’LE AYNI PROJEDE OYNAMAYI ÇOK İSTERİM”
Öte yandan geçtiğimi haftalarda Yasemin Sakallıoğlu’nun tek kişilik gösterisini izlemeye giden Oğuzhan Koç, muhabirlerle sohbet etmişti. Koç, “Demet Özdemir ile aynı projede yer almak ister misiniz?” sorusuna; “Demet ile oynamayı çok isterim, çok güzel bir an olur benim için de. Belki ileride olur” yanıtını vermişti.

“ÇOK KISKANCIM AMA BELLİ ETMEM”
Geçtiğimiz günlerde ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk olan Demet Özdemir, “Seni seviyorum yerine ‘iyi ki varsın’ cümlesini tercih ederim. Çok kıskancımdır ama belli etmem. Hemen reaksiyon veririm ama kısa sürede bunun yersiz bir duygu olduğunu hemen fark ederim” ifadelerini kullanmıştı.

‘AYRILIK YOK’ DEMİŞLERDİ
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, haklarındaki ayrılık iddiaları sonrası Cem Yılmaz’ın Zorlu PSM’de gerçekleşen ‘Diamond- Elite-Platinum-Plus’ isimli stand-up şovunu izlemişti.

Keyfi yerinde olan çift, “Moralimiz bozuktu. Bizde ayrı ayrı bir şekilde gösteriyi izlemeye geldik. Bir hafta sonra yine böyle haberler çıkacak ama biz yine her şeyin yolunda olduğunu söyleyeceğiz” açıklamasını yapmıştı.

“YILIN AŞK BOMBASI”
Oğuzhan Koç, oyuncu Yağmur Tanrısevsin’le beş yıllık ilişkisi bittikten kısa bir süre sonra Demet Özdemir ile görüntülenmişti. İlk başlarda aşk yok diyen ikili daha sonra aşkı kabullenmişti.

Yeni yılı Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmişti. Özdemir, yaptığı açıklamada, “Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık” demişti. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla ilişki yaşadıklarını doğrulamıştı.