HomeMagazin‘ÇOCUKLARIM ARTIK BABALARINI GÖRMEK İSTEMİYOR’

‘ÇOCUKLARIM ARTIK BABALARINI GÖRMEK İSTEMİYOR’

‘ÇOCUKLARIM ARTIK BABALARINI GÖRMEK İSTEMİYOR’

Türk halk müziği sanatçısı Hilal Özdemir, eski eşi Hazım Körmükçü’nün nafakasını aylardır ödemediğini ve iki çocuğuyla maddi sıkıntı içinde olduklarını söylemişti. Özdemir, “Hazım ve ailesi idraki yok eden bir zihin karantinasına girmişler! Çocuklarım artık babalarını görmek istemiyor” dedi.

Hilal Özdemir, üç yıldır çocuklarını arayıp sormayan eski eşi Hazım Körmükçü ile ilgili Günaydın’a konuştu.

“Çocuklarım artık her şeyin farkında, babalarının ilgisizliğini görüyorlar. Düşünün, dünya böyle zor bir dönemden geçerken bir kere bile ‘Nasılsınız?’ diye aramadı. Çocuklarım da artık onunla görüşmek istemiyor açıkçası. Ben de eskiden olsa zorlardım görüşsünler diye ama artık karışmıyorum, kendilerinin tercihi.”

“Sanatçı olduğu için parası olmayabilir anlarım ama insan merak etmez mi ya kendi kanından, canından evlatlarını? Onurumla onlara bakmak için her şeyi yaptım, yapmaya da devam edeceğim.”

“Sekiz yıl gibi çok uzun bir süre farkındalığı ve idraki yok eden bir zihin karantinasına girmişler adeta. Ne babaanneleri, ne de halaları aradı çocuklarımı. Çocuklarım babalarını görmek istemiyor artık. Bu bile aslında çok acı…”

“Ama Hazım’ın bize yaşattıkları ne insanlığa ne de vicdana sığar. Bu gerçeği çocuklarım ve ben şimdi daha iyi gördük. Yaşadığım bu zor dönem, aslında bana yakın görünen insanların ne kadar uzak, uzak olanların da ne kadar yakın olduğunu gösterdi.”

Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir, geçtiğimiz günlerde Kanal D’nin ‘2. Sayfa’ programına katılmıştı. Ekonomik olarak zor günler geçirdiğini söyleyen Özdemir, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatmıştı.