HomeMagazinCİCİŞ ESRA ERSOY’UN BAŞI DERTTE

CİCİŞ ESRA ERSOY’UN BAŞI DERTTE

CİCİŞ ESRA ERSOY’UN BAŞI DERTTE

Cicişler kabıyla anılan kardeşlerden Esra Ersoy’un başı dertte. Ersoy hakkında Ankara’da yaşayan bir iş insanına sosyal medya üzerinden müstehcen görüntülerini göndererek cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

Ankaralı iş insanı M.Y., sosyal medya hesabından müstehcen görüntülerini göndererek, kendisini taciz ettiği iddiasıyla Esra Ersoy hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

İş insanı M.Y., Ersoy’un gönderdiği görüntüler ile yazışmaları da delil olarak savcılığa sundu. Yapılan incelemede Ersoy’un, şikayet sonrası görüntü ve yazışmaları sosyal medya hesabından sildiği tespit edildi.

Hakkında, ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’, ‘cinsel taciz’ ve ‘kişinin huzur ve sükununu bozma’ suçlarından soruşturma başlatılan Esra Ersoy’un talimatla Bodrum’da ifadesi alındı. 

İfadesinde, suçlamaları kabul etmeyen Ersoy’un, hesabının hacklendiğini, görüntüleri kendisinin göndermediğini, şikayetçinin iddia ettiği gibi birlikte olmak için ısrar etmediğini söylediği belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Esra Ersoy ve Ceyda Ersoy, bir süredir memleketleri olan Mersin’de yaşıyorlardı.