HomeUncategorizedCENK EREN’DEN MEMNUN OLMAYAN VAR MI?

CENK EREN’DEN MEMNUN OLMAYAN VAR MI?

CENK EREN’DEN MEMNUN OLMAYAN VAR MI?

BODRUM’DA canlı müzik furyası son hızıyla devam ediyor. Ben de sahnesini çok sevdiğim Cenk Eren’e gitmeye karar verdim. Cenk Eren gece hayatında sahnesi en iyi sanatçılardan biri bence… Bir kere müşteri ile diyaloğu çok iyi. Şarkıları çok iyi seçiyor. Türkbükü My Kabare, iki yüz kişilik bir mekân ve ağzına kadar dolu. Bodrum’da ne kadar elit insan varsa hepsi yerini almış. Cenk sahneye çıktı, söyledikçe söylüyor. Şarkılar, espriler gırla gidiyor. Herkesin keyfi yerinde. Çok geçmeden hemen yan masada oturan Linet’i sahneye davet ediyor. Linet bir çıkıyor, ortalık yıkılıyor. Muhteşem bir ses. Cenk Eren’in “Artık bu gece benim son sahnem. Patronun olduğu gece niye sahneye çıkarırsın böyle bir sesi?” demesiyle salon kahkahaya boğuldu. “Kendi bacağıma kendim sıktım”, “Patron hakkını helal et”… Daha ne laflar… Herkes o kadar eğleniyor ki gecenin sonunun nasıl geldiğini anlamıyorsun. Muhteşem bir sahne, muhteşem bir repertuvar. Gelen herkes mutlu ayrılıyor. Şimdiye kadar Cenk Eren’e en az 10 kere gitmişimdir. Hepsinde de “Yine gelelim” diyorum. Tebrikler Cenk. Bu arada Tanju Okan şarkıları harika olmuş.

DEMET AKALIN RÜZGâRI 

Cenk Eren’den çıkıp hemen 30 metre ileride bulunan Sahne’ye gittik. Sahnede Demet Akalın var. Mekân ağzına kadar dolu. Zaten ön masalar iki hafta önce satılmış. Demet söyledikçe söylüyor. Gece geç saatlere kadar program devam ediyor. Demet Akalın’da inanılmaz bir enerji var. Çıktığı her yeri ağzına kadar dolduruyor. Her hafta Bodrum’da iki yerde sahneye çıkıyor. Her iki mekân da iş yapıyor. Çünkü işini seviyor. İşi dışında bir şeyle uğraşmıyor. Düzgün bir hayatı var. Dobra bir kadın. Kocası Okan desen o da öyle. Çok delikanlı, bir o kadar da iyi bir adam. Ailecek çok severim. Sanat dünyasında böyle insanlar artık çok az kaldı. Kıymetlerini bilmek lazım.
 
Fenix’te son durum

BU sene Bodrum Marina’nın içerisinde oluşan büyük hareketliliğin sebebi yeni açılan mekânlar. Sezon başında arka arkaya açılan Zuma, Angelique ve Fenix üçlüsünden bana göre en başarılı olan Fenix. Her gün dolu olan Fenix için bu sene Bodrum gece hayatının nabzını tutuyor diyebiliriz. İşin başında deneyimli ve iyi bir ekip olmasından ötürü gelen müşteri hep memnun kaldı ve tekrar gelmeyi ihmal etmedi. Mekânın sahibi Metin Fadıllıoğlu başta olmak üzere operasyondan sorumlu Elvan Karakimseli, mutfakta Mert Şeran, tam kadro işin başında. Çok sevdiğim kardeşim Mert Vidinli de bu muhteşem mekâna dışarıdan destek vermeyi ihmal etmedi. Böylece Fenix bir numara oldu. Bir mekânın başında sahibi durunca gerçekten durum çok daha iyi oluyor, çünkü Metin Bey herhangi bir eksik olduğunda direkt müdahale edebiliyor. Elvan’ı da tebrik etmek istiyorum. Kendi yeri gibi benimsediği Fenix’te gece gündüz işinin başında. Erkenden gelip her şeyle ilgilenen Elvan’ın bu mekâna katkısının çok büyük olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Eğer hâlâ Palmarina Bodrum’da yerini alan Fenix’e gitmediyseniz, yaz bitmeden gitmenizi tavsiye ederim.