HomeUncategorizedÇAĞATAY ULUSOY GÖZÜNÜ CUNDA’YA DİKTİ

ÇAĞATAY ULUSOY GÖZÜNÜ CUNDA’YA DİKTİ

ÇAĞATAY ULUSOY GÖZÜNÜ CUNDA’YA DİKTİ

Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Ayvalık'a katkısı sürüyor… Yakışıklı oyuncu, Sinem Kobal'la dillere destan bir düğünle Cunda Adası'nda evlenince buradaki ev ve otel fiyatları 2'ye katlanmıştı. 

Ayvalık'a bağlı Küçükköy'den 1 milyon liraya da bir taş ev alan Kenan İmirzalıoğlu, bölgeyi son dönemin en popüler adresi yaptı. Başarılı oyuncudan sonra Çağatay Ulusoy da gözünü Cunda'ya dikti. 

KAZANDIĞINI GAYRİMENKULE YATIRIYOR 

"Kariyerim ve yatırımlarım konusunda sık sık Kenan İmirzalıoğlu'na danışırım" diyen yakışıklı oyuncu, ustasının tavsiyesine kulak verdi. dizi, film ve reklamlardan milyonlar kazanan Çağatay Ulusoy, parasını bugüne dek hep dikkatli harcadı. Geleceğini garanti altına almak için yatırımlarını arazi ve gayrimenkule yapan ünlü oyuncu, Cuma günü Cunda'nın yolunu tutacak. Git gide değerleneceği söylenen bölgeden arsa ve taş ev bakacak olan Çağatay Ulusoy, bunun için de yüksek bir bütçe ayırdı. Bir süredir ABD'de olan yakışıklı oyuncu, arkadaşlarıyla gideceği adada bir yandan da tatil yapma fırsatı bulacak…  (Posta)