HomeMagazinBURCU KIRATLI: SİNAN İLE ÇOCUKLUK YAPTIK

BURCU KIRATLI: SİNAN İLE ÇOCUKLUK YAPTIK

BURCU KIRATLI: SİNAN İLE ÇOCUKLUK YAPTIK

Oyuncu Burcu Kıratlı, geçtiğimiz ay ikinci kez nikah masasına oturduğu şarkıcı Sinan Akçıl ile ayrılık nedenini ve barışma kararını nasıl aldıklarını anlattı.

Burcu Kıratlı, Ocak 2019’da Hollanda Amsterdam’da evlendiği Sinan Akçıl’dan Eylül 2019’da boşanmıştı. Birbirlerinden vazgeçemeyen ünlü çift, 22 Şubat’ta ikinci kez nikah masasına oturmuştu.

Düğün sonrası bir kozmetik markasının reklam yüzü olan Kıratlı, Şamdan Plus dergisine röportaj verdi. “Galiba ilişkimizin başlarında ikimiz de biraz çocukluk ettik. Aşka güvenip biz ‘ayrılmayız diye düşündük, birbirimiz ile inatlaştık” dedi.

Ünlü oyuncu, “Zamanla yıprandık. Ama iki aylık ayrılık sürecinin ardından birlikte olmadığımızda her şeyin eksik olduğunu fark ettik. Şimdi ikimiz de hem daha özverili, hem daha anlayışlıyız. Olgunlaştık” şeklinde konuştu.

Kıratlı, “Sinan her saniye sevgisini gösteriyor ve neşelendiriyor. Kariyerlerimizde başarılı olmak için birbirimizi motive ediyoruz. Hayatımızdaki güzelliklerin değerini bilmek, fazla hırs yapmamak gerçek mutluluktur” ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki güzel, “Eğlenceli ve komik olduğumu söylerler. Bazen de dramatik olurum. Her şeyi büyük yaşarım. Açık sözlüyümdür, kimsenin arkasından iş çevirmem” açıklamasını yaptı.