HomeMagazinBurcu Esmersoy’dan Nazım Akmandil açıklaması: Anı yaşıyoruz

Burcu Esmersoy’dan Nazım Akmandil açıklaması: Anı yaşıyoruz

Burcu Esmersoy’dan Nazım Akmandil açıklaması: Anı yaşıyoruz

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün Maltepe Cadde AVM’nin açılışına katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Esmersoy, yeni bir aşka yelken açtığı Nazım Akmandil ile ilgili de konuştu.
Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, 2019’da boşanmasının ardından geçtiğimiz günlerde ilk kez yeni aşkıyla görüntülenmiş, sevgilisi hakkında ser verip sır vermemişti. Muhabirlerin ısrarlı sorularına rağmen sevgilisinin kimliğini açıklamayan Esmersoy, “Beyefendiyi tanımayın” diye cevap vermişti.

Gazetecilerin “Burcu Hanım yeni ilişkiniz hayırlı olsun, ne zaman başladı?” sorusuna Esmersoy, “Artık ‘Hayırlı olsun’ deyin, ilişkimiz uzun zamandır var” karşılığını vermişti.

KEYİFLİ HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI
Keyfinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Burcu Esmersoy’un aracını sevgilisinin kullanması, şoförün ise arka koltukta oturması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Sonrasında, Esmersoy’un sır gibi sakladığı aşkı kendisinden 15 yaş küçük sevgilisinin, cep telefonlarına yüklenen oyunların yazılımlarını yapan Nazım Akmandil olduğu öğrenilmişti.

Babası Hüseyin Akmandil, annesi Nesli Akmandil ve kız kardeşi Nur Akmandil ile olan aile fotoğrafında da görülen iş insanının, güzel sunucu ile başlayan bu aşka ailesinin nasıl yaklaştığı ise merak konusu olmuştu.

İLİŞKİSİ HAKKINDA KONUŞTU
Önceki gün Maltepe Cadde AVM’nin açılışına katılan 45 yaşındaki güzel sunucu, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, yeni ilişkisi hakkında da konuştu.

Önümüzdeki günlerde Erzurum’a çekim için gideceğini ifade eden Burcu Esmersoy, “Tatil amaçlı değil iş amaçlı gidiyorum. Hiç kayakla falan da işim olmaz. Öyle extrem sporları yapmaya hiç gerek duymuyorum. Sakatlanırım falan, mazallah” dedi.

“RAHATLIKLA CEVAP VEREBİLİRİM”
Esmersoy, Akmandil’le ilgili sorulara ise “Kaçacağımız, sakladığımız hiç bir şey yok. Gördüğünüz gibi her şey. Anı yaşıyoruz şu an. Çocukcağızın yanında soru soruyorsunuz çekiniyorum tabii ama şimdi rahatlıkla cevap verebilirim” cevabını verdi.