HomeMagazinBURAK ÖZÇİVİT İKİ KADIN ARASINDA KALDI!

BURAK ÖZÇİVİT İKİ KADIN ARASINDA KALDI!

BURAK ÖZÇİVİT İKİ KADIN ARASINDA KALDI!

Burak Özçivit iki kadın arasında kaldı. Fahriye Evcen, geçtiğimiz hafta görümcesi Burçun Özçivit’i Instagram’dan silmiş ve ipleri tamamen koparmıştı. İşte olayın perde arkası…

Fahriye Evcen’le Burak Özçivit’in evinde şu sıralar “görümce krizi” yaşanıyor. Hürriyet’in haberine göre; Evcen, geçtiğimiz günlerde eşinin kardeşi Burçun Özçivit’le tartıştı.

Tartışmanın ardından görümcesiyle arasındaki ipleri koparan güzel oyuncu, Burçun Özçivit’i sosyal medya hesaplarından da sildi. Hatta oğlu Karan’ı da görümcesine göstermeme kararı aldı.

Çiftin aileleri, olayı öğrenince tarafları barıştırmak için harekete geçti. Ancak görümcesini hayatından tamamen çıkaran Fahriye Evcen, barışmaya yanaşmadı.

Burçun Özçivit bu yüzden yeğeni Karan’ın 1’inci yaş gününü de kutlayamadı. Eşi ve kardeşi arasında çaresiz kalan Burak Özçivit şimdilerde kara kara bu krizi nasıl atlatacaklarını düşünüyor.

Burak Özçivit – Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz hafta bir yaşına basan oğulları Karan için evde bir kutlama yapmıştı. Fahriye Evcen’in Almanya’daki, Burak Özçivit’in de İstanbul’daki ailesi Karan’ın yaş günü partisine online olarak katıldı.