HomeMagazinBÜLENT SERTTAŞ-DİDEM KINALI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI!

BÜLENT SERTTAŞ-DİDEM KINALI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI!

BÜLENT SERTTAŞ-DİDEM KINALI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Şarkıcı Bülent Serttaş’ın, geçtiğimiz hafta konuk olduğu ‘İbo Show’ programında, dans eden oryantal Didem Kınalı’ya bakmamak için verdiği büyük çabanın gerçek nedeni belli oldu.

Star TV’de yayınlanan ‘İbo Show’a programına katılan Bülent Serttaş’ın, dans eden oryantal Didem’e bakmamak için verdiği uğraş dikkat çekmiş, o görüntüler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Kimi durumu Serttaş’ın eşi Selvi Hanım’a gösterdiği sadakat duygusuyla özetlemeye çalıştı, kimi de “Eşinden korktuğu için böyle davrandı” yorumunda bulundu.

Sabah gazetesinden Ömer Karahan’ın haberine göre; Bülent Serttaş ve Didem Kınalı, geçtiğimiz yaz Florya’da bir düğünde sahne aldı. Düğüne geç gelen Didem, organizatör tarafından sahneden erkenden indirildi.

Büyük bir şok yaşayan oryantal Didem’in, sinirle düğünün gerçekleştiği mekandan ayrıldıktan sonra polisi arayarak ihbarda bulunduğu öne sürüldü.

Düğün yerine gelen polis, koronavirüs pandemisi kurallarına uygun olmayan eğlence düzenlendiğini tespit ederek herkese ceza uyguladı.

O sıralarda Bülent Serttaş’ın sahnede olduğu, yapılan bu harekete sinirlendiği ve o gün oryantal Didem ile arasına mesafe koyduğu konuşuluyor.