HomeMagazinBritney Spears Annesini Düğüne Davet Etmedi

Britney Spears Annesini Düğüne Davet Etmedi

Britney Spears Annesini Düğüne Davet Etmedi

Britney Spears’e annesinden tepki: Düğüne davet edilmediği için kızdı

Pop müziğin yıldızı Britney Spears, önceki gün uzun süredir beraber olduğu nişanlısı Sam Asghari ile evlendi. Aile yakınlarını düğününe davet etmeyen şarkıcının, annesini de davet etmediği ve annesinin bu duruma tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Pop müziğin yıldızı Britney Spears ve uzun süredir beraber olduğu nişanlısı Sam Asghari önceki gün görkemli bir düğünle evlendi.
Çiftin düğününe dünyaca ünlü birçok isim katıldı. Ancak düğünde aile üyeleri yer almadı.

ANNESİNİ DAVET ETMEDİ
Spears’ın annesi Lynne Parnell’ın düğüne davet edilmediği ortaya çıktı. Olay, şarkıcının annesinin bu duruma tepki göstermesiyle anlaşıldı.

YORUM YAPARAK TEPKİ GÖSTERDİ
Şarkıcı, düğününün ardından sosyal medya hesabından mutlu karelerini paylaştı ve annesi Lynn da kızının bu mutlu karesine yorum yaparak tepkisini belli etti.

“BU SENİN HAYALİNDEKİ DÜĞÜN”
Lynn, Spears’ın fotoğrafının altına, “Parıldıyorsun ve çok mutlu görünüyorsun. Bu senin hayalindeki düğün! Evinizde olması da bunu oldukça duygusal ve özel kılmış. Senin adına çok mutluyum. Seni seviyorum” yorumunu yaptı.

BABASI VE KIZ KARDEŞİNİ DE İSTEMEDİ
40 yaşındaki şarkıcının düğününe annesinin yanı sıra, 13 yıllık vasilik mücadelesini mahkeme kararıyla kazanan babası Jamie Spears’ı ve kız kardeşi Jamie Lynn Spears’ı da davet etmediği ortaya çıktı.