HomeUncategorizedBODRUM’UN GÖZDESİ X BEACH YALIKAVAK BAŞTAN SONA YENİLENDİ

BODRUM’UN GÖZDESİ X BEACH YALIKAVAK BAŞTAN SONA YENİLENDİ

BODRUM’UN GÖZDESİ X BEACH YALIKAVAK BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Bodrum Yalıkavak’ın en eşsiz koyu Tilkicik’te yer alan ve 2015 yılında Bodrum’un en iyi beach’i seçilen X Beach Yalıkavak, Maldiv konseptli yepyeni yüzüyle bu yaz misafirlerini tropik bir yolculuğa çıkarıyor.

Bembeyaz ince kumla kaplı mavi bayraklı plajı, akvaryum denizi ve 2000 metrekarelik çim ve botanik bitkilerin oluşturduğu doğal atmosferiyle misafirlerini büyülü bir dünyanın içine alan X Beach Yalıkavak, bu yaz misafirlerini özel hissettirecek detaylarıyla öne çıkıyor.

Yeni Zelanda'dan özel olarak getirilen, soyulmuş kütüklerle oluşturulan ahşap dokulu özel tasarım locaları ve denizin içine yerleştirilen bungalovlarıyla Maldiv konseptini yaşatan, mimari tasarım ve uygulamasını Sudio Plan-B Belgin Açıkalın’ın yaptığı X Beach Yalıkavak, bu yaz da Bodrum’un vazgeçilmez adresi olmaya devam edecek. Misafirlerin rahatı için en ince ayrıntıların düşünüldüğü X Beach Yalıkavak’ta ince ahşap işçilikle hazırlanan özel yapım lüks localar, tek ve çift kişilik yatakları, ekru döşemeleri ve keten perdeleriyle sizi baştan çıkaracak. Loca içinde ahşap pervaneden teknolojik aletlerinizi rahatça kullanabileceğiniz şarj ünitesine ve değerli eşyalarınızı güvenle bırakabileceğiniz kasaya kadar her şey düşünüldü. Locaların iki yanında yer alan tasarım bambu koltuklar ise günün her anını keyifle çıkarabileceğiniz bir deneyim sunuyor.

50 kişilik iskelesi ve geniş güneşlenme alanlarıyla gün boyu güneşin ve denizin tadını çıkaracağınız, DJ Performansı ve gün batımıyla başlayan happy hour partileriyle gününüze renk katacak X Beach Yalıkavak, seçkin lezzetlerin sunulduğu restaurantı ve yaza özel taptaze meyvelerle hazırlanan benzersiz kokteylleriyle keyif ve lezzet dolu bir yaz tatili yaşatacak.

ETKİLEYİCİ LEZZETLER SIRADIŞI DEKORASYON X RESTAURANT’TA

Restaurant’ın merkezinde tüm ihtişamıyla tavana kadar yükselen, Costa Rica’dan özel olarak getirilen 5 dallı 1 ton ağırlığındaki Robellini ağacı, muz yaprakları ile botanik bitkiler arasına yerleştirilen 3 metrelik masif masaları, salıncakları ve mermer barıyla bir beach için alışılmadık detaylarla dekore edilen X Restaurant, misafirlerini tropik bir vahanın içine çekiyor.

Nude serisinden seçilen kristal kadehlerden özel yapım yemek takımlarına ve keten peçetelere yemek deneyimizi özel kılacak ince detaylarla öne çıkan X Restaurant, birbirinden özel lezzetlere ev sahipliği yapan zengin menüsü, 18 kişilik mutfak ekibi, kaliteli servisi ve deneyimli personeliyle günün her saati hizmet vermeye devam ediyor.

Yeşillikler içinde yer alan ve denizin huzur veren maviliğine bakan X Restaurant’ta sabahın ilk saatlerinde sunulan muhteşem kahvaltıyla güne harika bir başlangıç yapacaksınız. Günün geri kalanında ise Akdeniz mutfağının ağırlıklı olduğu lezzetleri tadıp, özel fırınlarda pişirilen pizza ve pideleriyle günün keyfini çıkaracaksınız. Salatalardan et çeşitlerine, makarnalardan taptaze deniz ürünlerine X Restaurant, damaklarda bırakacağı unutulmaz tatların yanı sıra sunumu, botanik bitkilerle çevrili ahşap ağırlıklı dekorasyonuyla misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor.