HomeUncategorizedBODRUM’DA YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANDI

BODRUM’DA YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANDI

BODRUM’DA YILDIZLAR GEÇİDİ YAŞANDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde engelliler yararına düzenlenen defile ve konsere, Ali Şan, Özlem Yıldız, Hande Ataizi, Tuba Özerk, Zeynep Mansur gibi birçok ünlü ismin bir araya geldi. Tüm gelirlerin engellilere aktarılacak olan gece yıldızlar geçidine döndü. 

Bodrum Antik Tiyatroda gerçekleştirilen ve tüm gelirleri engellilere bağışlanacak olan konsere ve defileye ünlüler akın etti. Yıldızlar geçidine dönen geceye engelli bireyler, aileler ve az sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar, ilk olarak modacı İnci Bentürk'ün hazırladığı gelinlik ve abiyelerden oluşan defileyi izledi. Defileye, Özlem Yıldız başta olmak üzere Elif Ece Uzun, Simge Tertemiz, Tuğba Karaca'nın ve birçok ünlü manken podyuma çıkarak gelinlik abiye kıyafetlerle boy gösterdi. Defilenin ardından Alişan, Tuğba Özerk, Zeynep Mansur etkinlikte sahne alarak şarkılarını engelliler için söyledi.

KALAN SAĞLAR BİZİMDİR

Defilenin ardından ünlü oyuncu Hande Ataizi ise organizasyonu gerçekleştiren Aydın Çelebi’ye plaket verdi. Çelebi plaket almadan önce “bu organizasyona katılan sanatçı, manken dostlarıma ve sadece burada bulunan duyarlı halka teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ALİŞAN SÖYLEDİ ENGELLİLER OYNADI

Defile ve plaket sunumunun ardından konser başladı. İlk olarak sahneye Zeynep Mansur çıktı. Sevilen şarkılarını seslendiren Mansur engelli vatandaşların yanına giderek şarkılarını beraber söyledi.

Daha sonra sahne ye çıkan Alişan ise eski ve yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Sahneden inerek engelli vatandaşların yanına giden Alişan engelli bireylerle teker teker fotoğraf çektirdi. Ünlü sanatçı sahneye engelli vatandaşlarla çıkarak hareketli parçalarda beraber oynadı.

Son olarak sahneye çıkan pop şarkıcısı Tuğba Özerk’de engelli bireylerin yanına giderek şarkılarını beraber seslendirdi. Bol bol vatandaşlarla fotoğraf çektiren Özerk kendisinin de bir kaza sonucunda 6 ay koltuk değnekleri ile yaşadığını ve çok zor bir durum olduğunu ifade etti.