HomeUncategorizedBETÜL DEMİR ‘ASLAN PAYI’YLA GELİYOR

BETÜL DEMİR ‘ASLAN PAYI’YLA GELİYOR

BETÜL DEMİR ‘ASLAN PAYI’YLA GELİYOR

Pop müziğin başarılı ismi Betül Demir yeni single'ı Aslan Payı'na 3 haftada hazırlandı. Stüdyoda demo okuduğu şarkıyı yapımcısı çok beğenince stüdyoya kapanıp aranje ve kayıtlarını tamamlayarak şarkıyı son haline getirdi. Spor hocası ve diyetisyeni ile on beş günlük hızlandırılmış bir program uygulamaya başlayan Demir "Aslanlar gibi çalıştık." sözleriyle tanımladığı süreci şöyle anlattı: "Hayatımın en hızlı projesi oldu Aslan Payı, bu yüzden enerjisi çok yüksek, tüm ekibimle az zamanda çok iyi bir iş çıkardık, aslanlar gibi çalıştık. Şarkının sözleri adeta beni anlatıyordu demoyu çok hissederek okudum ve yapımcım hemen bitir yayınlayalım dedi. Şarkıdaki gibi ben de özel hayatımda hiç bir ilişkimde arkama bakmadım."

Klipte ağırlığınca ceket giydi…

Murad Küçük yönetmenliğinde çekilen video klipte Betül Demir yine İngiltere'de de tasarımları ile tanınan ünlü Türk modacı Derya Çopur ile çalıştı. Sanatçı için özel tasarım olarak hazırlanan ceketin kumaşı Paris'ten getirtilerek değerli kristal taşlarla İstanbul'da beş günde işlendi. 49 kilo olan Betül Demir'in neredeyse ağırlığına yaklaşan özel tasarım ceket yaklaşık 30 kilo. 

GNL’nin yapımcılığını üstlendiği, sözleri Sude Bilge Demir, bestesi Emirhan Cengiz & Sude Bilge Demir ortak çalışması olan "Aslan Payı", iddialı sözleri ve video klibiyle 11 Mart 2016 tarihinde dijital platformlar ve müzik kanallarında yayında!