HomeMagazinBERKAY: PARAM YETMEDİĞİ İÇİN BÜTÜN PİZZA YİYEMEZDİM!

BERKAY: PARAM YETMEDİĞİ İÇİN BÜTÜN PİZZA YİYEMEZDİM!

BERKAY: PARAM YETMEDİĞİ İÇİN BÜTÜN PİZZA YİYEMEZDİM!

Berkay Şahin, yokluk yıllarını anlattı…

2016 yılında manken Özlem Ada Şahin ile dünyaevine girip iki çocuk sahibi olan Berkay, ‘Radyo Mega’ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

Bugüne dek kendisine ve eşine aldığı lüks arabalar, değiştirip yenilediği villası, kızı Arya için tanesi 2.3 milyon TL’den aldığı iki ofis, eşine hediye ettiği 2 milyon TL’lik saat, 180 bin TL’lik motosiklet, 192 bin TL’lik Maldivler tatili, 7 bin 500 TL’lik terlikler gibi pahalı alışverişleriyle gündeme gelen Berkay, hakkında çıkan haberlerden utandığını söyledi.

38 yaşındaki popçu, “Yıllar önce hayalim bir Vosvos alıp borcunu taksitle ödemekti. Üniversitede üç arkadaş bin TL’lik ev kirasını veremezdik” dedi.

“Asla bütün pizza yiyemez, dilim alırdık. Param yetmediği için taksiye binemezdim. Bu yüzden şimdi arabalarımla gündeme gelince rahatsız oluyorum. Sahibi olduğum her şeyin kıymetini de çok iyi biliyorum.”

Yalnızlıktan korktuğunu söyleyen Berkay, “55 yaşına geldiğinde dostların, sohbet edeceğin kardeşin, arkadan koşup boynuna sarılacak üç-beş evlat seni seven bir karın yoksa, bir evde tek başınaysan, çok ürkütücü. Bu yüzden gerçek dostlar biriktiriyorum” ifadelerini kullandı.

Porsche marka otomobilini 2 milyon TL’ye alan, Bentley otomobilene 2.2 milyon TL ödeyen Berkay, 2018’de üç tekerlekli motosiklete 180 bin TL ödemişti.