HomeUncategorizedBERGÜZAR KOREL’İN HAYALİ GERÇEK OLDU

BERGÜZAR KOREL’İN HAYALİ GERÇEK OLDU

BERGÜZAR KOREL’İN HAYALİ GERÇEK OLDU

“Ustalaşmak Bir Yaşam Tarzı” olmalıdır diyen ünlü müzik adamı “Hayallerimin ilk ürünü” dediği albümüne Bergüzar Korel’ i konuk etti. Aykut Gürel’ e kendisini emanet eden Bergüzar Korel, 70’ lerden günümüze kadar gelen seçkin 12 Sezen Aksu şarkısını yorumlarken vokalist olarak da ne kadar güçlü olduğunu vurguluyor.

Bu albümde Bergüzar Korel’ in ahenkli, rahat, genişlik duygusu veren sesi ve sesinin rengi ile bütünleşen melodiler sizlere bambaşka hisler
uyandıracak.

Bergüzar Korel albüm ilgili;

Şarkı söylemeyi hep çok sevdiğini dile getiren Bergüzar Korel, “Şarkı söylemeyi hep hayal ettim ama hiçbir zaman albüm yapmaya cesaret edemezdim. Aykut Gürel bana hayalini anlattığında, ben de bu hayalin bir parçası olarak kendi hayalimin peşinden gittim.

En büyük endişem ise; Sezen Aksu’nun sesinden dinlemeye alıştığımız, onun yorumuyla benimsediğimiz şarkıları başka bir tarzla yorumlamak oldu.

Harika müzisyenler ile özenle seçilmiş 12 harika Sezen Aksu şarkısı için stüdyoya girdiğimde çok heyecanlıydım. Şarkıların ruhu, dokusu o kadar güzel ki nasıl hissediyorsam, içimden nasıl geliyorsa öyle yorumlamaya çalıştım. Umarım dinleyenlerde de güzel bir tat bırakır” diye konuştu.