HomeMagazinBEREN SAAT: HAYATIMIN EN ÖNEMLİ KARAKTERİYDİ

BEREN SAAT: HAYATIMIN EN ÖNEMLİ KARAKTERİYDİ

BEREN SAAT: HAYATIMIN EN ÖNEMLİ KARAKTERİYDİ

Corona virüs salgını nedeniyle evden dışarı çıkmayan Beren Saat’in, 2008-2010 yılları arasında başrolünü oynadığı, Kanal D’de tekrarı yayınlanan ve reyting rekoru kıran ‘Aşk-ı Memnu’ dizisini her gün hiç kaçırmadan izlediği ortaya çıktı.

Kanal D’de tekrarı yayınlanan ve reyting rekoru kıran ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde, Beren Saat’in canlandırdığı unutulmaz ‘Bihter’ karakterinden en çok etkilenen kişi, güzel oyuncunun eşi Kenan Doğulu.

Posta gazetesinde yer alan habere göre; 45 yaşındaki pop yıldızı, “Beren’i her gün izledikçe oyunculuğuna hayran kalıyorum” dedi.

BEREN SAAT, ‘BİHTER’İ BÖYLE ANLATMIŞTI
“Bihter’in değişken halini özlüyorum. Çok renkliydi. Ruh hali sürekli dönüşüyordu. Beni eğlendiriyordu. Hayatımın önemli bir karakteridir, ondan çok şey öğrendim. Bihter’in histeri krizi geçirdiği bir sahnem vardı. Bütün günümü etkiledi. Uykumu, tepkilerimi, kimyamı değiştirdi. Hayatımda yaşamadığım bir şeyi Bihter üstünden yaşadım, inanılmazdı.”

“Çekimlerde bir gün bile ‘Bu sahneyi çekmesek mi, o elbiseyi giymesem mi?’ demedim. Hayatımda Bihter kadar dekolte giymem, makyaj yapmam, onun gibi davranmam. Ama Bihter’i oynamayı çok sevdim. Çünkü o edebiyatın çok özel bir kadın karakteri. Her uyarlamasında ortalığı sallıyor.”