HomeUncategorizedBERDAN MARDİNİ TRİBE GİRDİ!

BERDAN MARDİNİ TRİBE GİRDİ!

BERDAN MARDİNİ TRİBE GİRDİ!

‘Tribin Olurum’ ile renkli bir o kadar da eğlenceli bir şarkıya imza atarak kısa süre de büyük başarı yakalayan Berdan Mardini, önceki gün gazetecilerle bir araya geldi.

Yeni şarkısının hikayesini gazetecilerle paylaşan Mardini, ”Bu şarkı sözlerini ilk okuduğumda sözlerde kendimi ve eşimi buldum. Hanımefendi sürekli olarak bana karşı trip de olduğu için şarkı bende güzel durdu doğrusu” diyerek gülümsedi.

Reynmen’i Başarılı Buluyorum

Son zamanların en çok konuşulan konusu haline gelen Youtube tıklanmaları ve Reynmen tartışmalarıyla ilgili gelen soru üzerine cevap veren Mardini, ”Herkes bu piyasa da nasibini yer. Benim yaptığım müzik ie alakası dahi yok ama benim çocuklarım da Reynmen’i dinliyor. Ben takdir ediyorum, başarılı buluyorum. Önemli olan halkın gönlünde taht kurabilmek.” dedi.

Doğuluyuz, Kara Kaşlı, Kara Gözlüyüz Diye Hemen Türkücü Diyorlar!

‘İlerleyen zamanlarda sizde bir rap şarkı söyler misiniz?’ sorusu üzerine ise Mardini, ”Bana hep türkücü bu dediler. Ben her türde şarkı okuyabilen bir sanatçıyım. Pop, fantazi, arabesk, türkü ve daha bir çok dalda yaptığım parça var. ‘Senden Çocuğum Olsun İstiyorum’ türkü mü Allah aşkına! Doğuluyuz, kara kaşlı kara gözlüyüz diye hemen türkücü yapıştırması geliyor. Ben türkü de söylerim, fantezi de, pop da söylerim.” dedi.