HomeMagazin“BENİM İÇİN DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK”

“BENİM İÇİN DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK”

“BENİM İÇİN DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK”

Oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler’deki bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Bir mağazaya giren Fettahoğlu, daha sonra kendisini bekleyen gazetecilerin yanına gelerek, onlarla ayaküstü sohbet etti.

Nur Fettahoğlu: Sev, şükret, affet - Magazin haberleri

“BENİM İÇİN DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK”

Şu aralar ne yaptığından bahseden Nur Fettahoğlu, “Evdeyiz, kızıma yılbaşı partisi için bir şeyler almaya geldim. Yılbaşı ağacı süslerini alıp, hemen gideceğim” ifadelerini kullandı.

Fettahoğlu, “Evde pandemi süreci nasıl geçiyor?” sorusuna, “Biz zaten evdeyiz, dizi çekim süresi dışında da hep evdeydim. Benim için değişen bir şey yok. Ben yine evdeyim” yanıtını verdi.

Oyuncu, “Set-ev arası koronavirüs korkusu olmadı mı?” sorusunu “Koronavirüs korkusu oluyor tabii ki. Bir de sete gittiğinde kendini daha çok koruyorsun. ‘Hasta olacağım ve kızımı göremeyeceğim’ korkusuydu… Şükürler olsun, artık evdeyim. Dizi de bitti” şeklinde cevapladı.

Nur Fettahoğlu, koronavirüs aşısıyla ilgili, “Bir şey düşünmüyorum” dedi.

Nur Fettahoğlu: Sev, şükret, affet - Magazin haberleri

“ÖYLE BİR ŞEY YOK”

Fettahoğlu, muhabirlerin “Kardeşiniz ile birlikte izinsiz yaptığınız bir bina yüzünden davanız vardı, son durum nedir?” sorusuna “Onlarla ilgili benim yorum yapmam doğru değil. Hapis cezası falan öyle bir şey yok, hikaye onlar”

Oyuncu, rol aldığı dizinin bitmesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Sürpriz olmadı, bekliyorduk zaten. Öyle yazılan, çizilen gibi bir şey değil. Kısa süreli bir işti. O gayet güzel tuttu. Herkes çok mutsuz oldu bitti diye. Zaten uzun süreli bir iş değildi. Dijitale uygulanmıştı.

‘SEV, ŞÜKRET, AFFET’

Ünlü oyuncu, tişörtünün üstündeki “Sev, şükret, affet” yazısını soran gazetecilere, “Evet benim her zamanki sloganım” dedi.

Nur Fettahoğlu, muhabirlerin “Diziden sonra ekranlara geri dönmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Hayır, şimdi değil. Şu pandemi sürecini bir bakalım neler olacak ona göre ama şu an dinleyeceğim” şeklinde cevap verdi. (Habertürk)

Nur Fettahoğlu: Sev, şükret, affet - Magazin haberleri