HomeMagazinBengü’den yeni yıl öncesi mutlu aile pozu!

Bengü’den yeni yıl öncesi mutlu aile pozu!

Bengü’den yeni yıl öncesi mutlu aile pozu!

Şarkıcı Bengü, 2018 yılında Selim Selimoğlu ie dünya evine girmiş ve bu evliliğinden iki çocuğu olmuştu. Şarkıcı ilk kızı Zeynep’i evliliğinden tam bir yıl sonra, ikinci bebeği Selim’i ise kasım ayının ilk günlerinde kucağına almıştı. Şimdilerde mutlu bir yuvası olan ünlü isim, yeni yıl öncesi aile pozunu takipçileriyle paylaştı.
2018’de iş insanı Selim Selimoğlu ile dünyaevine giren Bengü, kızı Zeynep’i bir yıl sonra kucağına almıştı. Ünlü şarkıcı, 1 Kasım’da da Selim adını verdiği oğlunu dünyaya getirmişti. İkinci kez anne olmanın sevincini yaşayan Bengü, geçtiğimiz günlerde yılbaşında sahnede olacağını duyurmuştu.

Ancak 42 yaşındaki şarkıcı, “Oğlunuzla ilk yılbaşınızı beraber geçirebilirdiniz…” sözleriyle kendisine tepki gösteren bir takipçilerini yanıtsız bırakmamıştı. Ünlü isim, gönderisinde şöyle demişti:

“İzin almam gerekir miydi bilmiyorum ama bu ve bunun gibi yorum yapan kadın dostlarıma toplu bir cevap yazma gereği duydum. Müsaade ederseniz ben yarın oğlumun ve benim 40’ımızı çıkardıktan sonra işime dönüyorum. Çünkü ben en sevdiğim işi yaparak, çalışarak, üreterek ve şarkı söyleyerek mutluyum. Ben mutluysam çocuklarım da mutlu. Yılbaşı gecesi de onları erkenden öpüp, koklayıp ve uyutup sahnemde olacağım. Ne olur kimse kimsenin özel alanına girmesin! Nasıl anne olacağını en iyi annenin kendisi bilir. Yargılamayın ve sakın kimsenin anneliğine dokunmayın!”

“ŞİMDİDEN İYİ SENELER”
Tüm bu yaşananların ardından Bengü’den yeni yıl öncesi mutlu aile pozu geldi. Bengü fotoğrafın hemen altına, “Geçen sene bu zamanlardı… Yine yeni yıla birkaç gün kala; Selim dedi ki ‘2022’ye girerken bu masaya dört kişi oturalım karıcığım…’ Zeynep bir buçuk yaşında; pandeminin ortasındayız! Sahneyi özlemişim; cebimde hazır nazır şarkılarım çıkaramamışım… Dedim yok! Hele bi pandemi bitsin; hele bir geçsin bugünler… Kaldı öyle mevzu… Hatta biraz da küstü bana Selim… Sonra bir gün baktık ki dünyanın en tatlı süprizi! Bir de oğlumuz oluyor… Bıraktım tüm kaygıları; şöhreti kimliği… O ‘an’ ne olmak istiyorsam onu seçtim… Ve oğlumuz geldi… Gözümde büyüttüğüm her şeyi öyle de kolay hallettim ki! Ben nasıl olsa her şeye yeterdim ve öyle mutluydum çünkü! Demem o ki; biz bugün bu sofrada 4 kişiyiz; sağlıklıyız, huzurluyuz ve şükür doluyuz… Hepimizden hepinize şimdiden iyi seneler! Aşkla; sevgiyle; kocaman öpücüklerle…” notunu düştü.