HomeMagazinAZRA AKIN: İKİNCİ ÇOCUK İÇİN İSTEK VAR

AZRA AKIN: İKİNCİ ÇOCUK İÇİN İSTEK VAR

AZRA AKIN: İKİNCİ ÇOCUK İÇİN İSTEK VAR

Azra Akın, önceki gün Akmerkez’de alışveriş turunda görüntülendi.

Yaz aylarının kendisi için çok iyi geçtiğini söyleyen Azra Akın, “Her şey çok güzel geçti, en önemli şey sağlık” diye konuştu.

Eşi Atakan Koru’yla sosyal medya üzerinden 4’üncü evlilik yıl dönümlerini kutladığı hatırlatılınca, ”Geçtiğimiz haftaydı, kutladık çok güzel geçti” dedi. Koru’yla evli olduğu için, “Kendimi şanslı hissediyorum’ diyen Akın, “Şükrediyorum” şeklinde konuştu.Evlik sonrası hayatındaki değişiklikler sorulunca, “Hayat sürekli değişiyor aslında, tecrübeyle yaşla birlikte. Hayat bir yolculuk her evresi farklıdır, tadını çıkarmak lazım” cevabını verdi.

Anneliği çok sevdiğini belirten Akın “İkinci kez anne olmak ister misiniz?”sorusuna, “Bakalım, istek var. Benim de bir kız kardeşim var, kardeşlik çok güzel bir şey. Bir taraftan çocuğumu ilgiyle büyütmek istiyorum, bu dünyada bu şartlarda biraz zorlaştı. Eskiden aileler daha kalabalık yaşıyordu, şimdi daha izole yaşıyorlar. Kısmet bakalım” yanıtını verdi. Televizyon programı için görüştüğünü söyleyen Akın, ”Senaryolar da geliyor, okuyorum” dedi. Milliyet