HomeMagazinAytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım!

Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım!

Aytaç Şaşmaz: Hanımefendi arkadaşım!

Geçtiğimiz aylarda kendisi gibi oyuncu olan Cemre Baysel ile ilişkisini noktalayan Aytaç Şaşmaz, önceki akşam bir kız arkadaşıyla Kuruçeşme’de görüntülendi. Şaşmaz, aşk soruları karşısında “Hanımefendi arkadaşım” dedi

Aynı dizide rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başlayan Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz, Ekim 2022’de yollarını ayırmıştı.

Şaşmaz, kısa bir süre sonra da Hande Doğandemir ile objektiflere yansımıştı. Doğandemir ile yeni bir tiyatro oyununa başladıklarını söyleyen oyuncu, “Aşk yok, iş var. Prova öncesi yemek yedik, şimdi gidiyoruz. şimdilik hayatımda kimse yok” açıklamasını yapmıştı.

“AŞK YOK”

Şaşmaz, önceki gece Kuruçeşme’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. 24 yaşındaki oyuncu, “Araçtaki hanımefendi benim arkadaşım, adı Ege. Aşk yok yani” diyerek güldü.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketi hakkında da konuşan Şaşmaz, “Hayat bir şekilde devam etmeli. Biz de tiyatro oyunumuzun gelirini deprem bölgesine bağışlama kararı aldık. Elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz ancak dediğim gibi hayat devam etmek zorunda” ifadelerini kullandı.

Röportaj sonrası aracına binmek için hareketlenen ünlü oyuncu, “Tekrar belirtmek istiyorum, hanımefendi arkadaşım” sözleriyle, özel hayatına ilişkin bir kez daha kendini açıklama yapmak zorunda hissetti.