HomeUncategorizedARDA TURAN VE ASLIHAN DOĞAN AYRILDI MI?

ARDA TURAN VE ASLIHAN DOĞAN AYRILDI MI?

ARDA TURAN VE ASLIHAN DOĞAN AYRILDI MI?

Arda Turan ile Aslıhan Doğan ayrıldı.

Son günlerde ayrıldıkları yönünde dedikodular çıkan Arda Turan ile Aslıhan Doğan çiftinin son hareketi dedikoduları doğrular nitelikte.

Geçtiğimiz günlerde Aslıhan Doğan'ın Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan ve kendi annesi Güler Doğan'ın bulunduğu bir fotoğraf karesini Instagram hesabında paylaşması olay olmuştu.

Çiftin evlenecekleri iddialarının doğmasına neden olan bu fotoğraf karesi Arda Turan'ın kızdırmıştı. Turan, Aslıhan Doğan ile olan fotoğraflarını Instagram hesabından silerek sevgilisini artık birlikte paylaşım yapmaması konusunda uyarmıştı. 

Sevgililerin aralarının bir süredir açık olduğu konuşulurken ikilinin bugün Instagram hesaplarındaki hareketlilik ayrılık iddialarını doğrular nitelikte. 

Önce Aslıhan Doğan'ın Instagram hesabını kapatması ardından da Arda Turan'ın "Işığımız sönmesin!! Kazım'ın dediği gibi (Allah rahmet eylesin)" notuyla paylaştığı fotoğraf, takipçiler tarafından "Ayrıldılar" olarak yorumlandı. 

Milli futbolcu paylaşıma gelen ayrılık sorularının artması üzerine paylaşımını kısa bir süre sonra kaldırdı.

Son olarak Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'ın Aslıhan Doğan'ı takipten çıkarması aynı şekilde Aslıhan Doğan'ın ablası Dilahan Doğan'ın da Arda Turan'ı takipten çıkarması büyük aşkın son bulduğu şeklinde yorumlandı. Gecce