HomeUncategorizedARDA-BERKAY DAVASI BURAK YILMAZ’A TAKILDI

ARDA-BERKAY DAVASI BURAK YILMAZ’A TAKILDI

ARDA-BERKAY DAVASI BURAK YILMAZ’A TAKILDI

Galatasaray kaptanlarından Arda Turan’ın popçu BerkayŞahin ile eşi Özlem Ada Şahin’le olan davasında tanıklardan futbolcu Burak Yılmaz yine ifade vermedi. Dava tıkandı. Kariyerini Fransa’nın Lille takımında sürdüren Burak’ın 5 aydır mahkemeye ifade vermesi bekleniyor.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin’in yaşadıkları kavga nedeniyle karşılıklı müşteki-sanık olarak yargılandıkları davada, Turan’a “cinsel taciz” suçundan verilen beraat kararının bozmasının ardından dava yeniden görülmeye İstinaf Mahkemesi davada Milli futbolcu Burak Yılmaz’ın tanık olarak dinlenmesi gerektiğine karar verince, mahkeme 7 Nisan günü yapılan ilk duruşmada Yılmaz’a tebligat göndermişti.

İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan duruşmaya Arda Turan, Berkay Şahin ve Özlem Ada Şahin katılmadı. Taraf avukatları ise duruşmada hazır bulundu. Duruşmada ilk olarak hakim, daha önce tanık olarak çağrılan Milli futbolcu Burak Yılmaz’a çıkarılan tebligatın geri döndüğünü tutanağa yazdırdı.

Bunun üzerine söz alan Arda Turan’ın avukatı Şeref Dede, Burak Yılmaz’ın Fransa’da bir takımda oynadığını, Ekim ayında milli maça seçilirse Türkiye’ye geleceğini söyledi. Burak Yılmaz’ın Türkiye’ye gelmesi halinde mahkemede hazır edeceklerini söyleyen avukat Dede, mahkemeden süre istedi. Sanık avukatına tanık Yılmaz’ı hazır etmesi için süre veren mahkeme duruşmayı erteledi.