HomeMagazin‘ALİŞAN PİYASAYI YÜKSELTTİ’

‘ALİŞAN PİYASAYI YÜKSELTTİ’

‘ALİŞAN PİYASAYI YÜKSELTTİ’

Ramazan bayramının üçüncü gününde İzzet Yıldızhan, Kıbrıs’taki Nuh’un Gemisi Deluxe Hotel’de sahne aldı.

Erken saatlerde otele giriş yapan Yıldızhan, kaldığı suit odanın balkonunda spor yaparken objektiflere böyle yansıdı. Spor sonrası yürüyüşe çıkan Yıldızhan, gazetecilerle karşılaşınca muhabirlerin bayramını kutlamayı ihmal etmedi. Spor tarzıyla dikkat çeken Yıldızhan’a balkonunda görüntülendiği söylenince, önce şaşırıp sonrasında,”Beni mi çektiniz, sağlıklı yaşam için spor yapmak lazım bugünde çok güzel bir hava vardı, aksatmayayım dedim. Herkesin bayramını kutluyorum buradan da sizin aracılığınızla” dedi.

Yakın arkadaşı Alişan’ın bayramda sosyal medya üzerinden yeğenlerine dağıttığı harçlıkları diline dolayan Yıldızhan, “Alişan’ın videosunu konuşuyordum telefonum çaldı, arayan Alişan’dı. Bu piyasayı yükselttin ben ne yapacağım şuan içeride seksen kişi var, ne diyorsun abi, ben sana gelmeyeyim sende bana gelme” diye konuştu.

Fedon’un, “Eski eşimi dövüyordum, şimdi pişmanım. Bazı kadınların kellesinin uçurulmasını hak ediyor” sözlerine karşı çıkan Yıldızhan,”Şaka mı yapıyor sunuz? Çok büyük bir talihsizlik. Alkollü müydü acaba. Olur mu öyle şey. Ne demek o öyle .Bir sanatçının şiddet içerikli bir konuşma yapması büyük talihsizlik” diyerek Fedon’a sert çıkıştı. Kadına şiddete şiddetliyim diyen şarkıcı,”Kadına çocuğa şiddet uygulayanı görürsem bu şiddetse aynısını uygularım” şeklinde konuştu.

Bodrum’da görevi başında tekne kazası yapan gazetecilerin durumlarını sormayı ihmal etmeyen Yıldızdan, “Normal gelmedi bu kaza bana. İnşallah normal çıkar. Büyük geçmiş olsun diliyorum arkadaşlarımıza. Kaptan inşallah iyi olur. Bana düşen bir görev olursa seve seve yaparım” diyerek muhabirlerin yanında olduğunu belirtmeden geçmedi.