HomeMagazinALİ KÜÇÜKBALÇIK’IN EŞİ KİBARİYE’Yİ ALDATTIĞI DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ, GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

ALİ KÜÇÜKBALÇIK’IN EŞİ KİBARİYE’Yİ ALDATTIĞI DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ, GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

ALİ KÜÇÜKBALÇIK’IN EŞİ KİBARİYE’Yİ ALDATTIĞI DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ, GERÇEK ORTAYA ÇIKTI!

Kibariye ile eşi Ali Küçükbalçık arasında ‘aldatma’ haberlerine konu olan fotoğrafın sırrı çözüldü. Bodrum’da bir otelde çekilen fotoğrafta yer alan çiftin Mustafa-Zeynep Kızılgün olduğu ortaya çıktı. Çift, haberlere erişim engeli getirerek tazminat davası açacak.

Günlerce konuşulan fotoğraftaki çiftin avukatı Muzaffer Demirkılınç, “Kullanılan görüntülerde Ali Küçükbalçık olduğu iddia edilen kişi müvekkilim Mustafa Kızılgün. Müvekkilin, havuz kenarında birlikte el ele yürüdüğü kadın da eşi Zeynep Kızılgün’dür” dedi. Kızılgün çiftinin mağdur olduğu belirtilerek “Görüntülerde kullanılan Zeynep Kızılgün, başkası ile evli bir erkekle el ele gezdiği iddiası ile ağır hakaretlere maruz kaldı” dedi Erişim engeli talebi ile açılan iki ayrı davada Yalvaç Sulh Ceza Hakimliği 50’yi aşkın linke erişim engeli getirdi.

Avukat Muzaffer Demirkılınç, “Haberlerin çıkması sonrası hem Kibariye Hanım’ın menajeri ile hem de Ali Küçükbalçık ile görüştüm. Çıkıp bir açıklama yapacaklarını söylediler. Çok basit bir şekilde bunu yalanlayabilirlerdi. Ancak nedense bu konunun gündemde kalmasını tercih ettiler. Yalan haberi yapan iki TV kanalına tazminat davası açıp, suç duyurusunda bulunacağız.”