HomeMagazinALEYNA TİLKİ, DEMET AKALIN’IN KLİBİNİ ÇEKMEKTEN VAZGEÇTİ!

ALEYNA TİLKİ, DEMET AKALIN’IN KLİBİNİ ÇEKMEKTEN VAZGEÇTİ!

ALEYNA TİLKİ, DEMET AKALIN’IN KLİBİNİ ÇEKMEKTEN VAZGEÇTİ!

Demet Akalın’ın ‘Ses Kes’ şarkısının klibini çekecek olan Aleyna Tilki, klibi çekmekten vazgeçti.

Geçtiğimiz günlerde Okan Kurt’un piyasaya olan borçlarından dolayı Demet Akalın’ın 18 milyon TL’ye kredi çekerek aldığı Beykoz Acarkent’teki evine haciz gelmiş, villada bulunan çok sayıda eşya alınmıştı. Demet Akalın boşanmanın ardından hacze giden eşyalarını da geri almıştı. Yaşadığı kötü günlerde Aleyna Tilki, Demet Akalın’a destek olan isimlerden biri olmuştu. Aleyna Tilki’den Demet Akalın’a destek!

Akalın, geçtiğimiz günlerde ‘Ses Kes’ şarkısının yönetmen koltuğuna Aleyna Tilki’nin oturacağını açıklamıştı. Ancak Tilki’nin yakın arkadaşı Emrah Karaduman’ın aranjörlüğünü yaptığı ‘Ses Kes’ şarkısının yönetmeni değişti. Demet Akalın’ın ‘Ses Kes’ şarkısının klibini Nihat Odabaşı’nın çekeceği iddia edildi. Eylem İpek Şafak’ın TV8’de Gel Konuşalım programında yaptığı açıklamalara göre, anlaşma Aleyna Tilki tarafından feshedildi.

Demet Akalın, daha önce de birçok klibinin yönetmenliğini yapan Nihat Odabaşı ile anlaştığını henüz resmi olarak açıklamadı. Kulis bilgilerine göre, Emrah Karaduman’ın ‘Ses Kes’ şarkısına çok yakın bir zamanda klip çekeceğini sosyal medya hesabından yazım yanlışıyla Demet Akalın’a gönderme yaparak duyurmuştu. Akalın ise bu olaya oldukça kızmış, hatta “Gülecek miyiz?!” diye bir tweet atmıştı. Ardından Aleyna Tilki’nin de klibi çekmekten vazgeçtiği öğrenildi.