HomeTv dünyasi“ADA MASALI” ÇOK SEVİLDİ!

“ADA MASALI” ÇOK SEVİLDİ!

“ADA MASALI” ÇOK SEVİLDİ!

Başrollerinde, Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’un buluştuğu Ay Yapım imzalı ‘Ada Masalı’, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. İşinde başarılı, ışığıyla herkesi etkileyen şehirli Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile yakışıklılığı ve yardımseverliğiyle adanın göz bebeği Poyraz’ın (Alp Navruz) Kırlangıç Adası’nda başlayan hikayelerini seyirciyle buluşturan dizi, keyifli hikayesiyle izleyenlerin beğenisini topladı. . ‘Ada Masalı’, ilk bölümüyle TT listesine kalarak sosyal medyada da çok konuşuldu.
‘Ada Masalı’nın genç ve başarılı isimlerden oluşan ekibi, dün akşam yayınlanan ilk bölümü hep beraber çekimlerin gerçekleştiği Sığacık’ta izleyerek heyecanlarını ve sevinçlerini paylaştılar. Ekibin neşesi ise kameralara yansıdı.
Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un yanı sıra İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ ve Bedia Ener yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ‘Ada Masalı’nın senaryosu ise Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleminden çıkıyor.
Romantik hikayesiyle ‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de yeni bölümleriyle Star TV’de!