HomeTv dünyasiACUN ILICALI’DAN YASİN’E: NE BİÇİM KONUŞUYORSUN SEN?

ACUN ILICALI’DAN YASİN’E: NE BİÇİM KONUŞUYORSUN SEN?

ACUN ILICALI’DAN YASİN’E: NE BİÇİM KONUŞUYORSUN SEN?

TV8’de ekranlara gelen ‘Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler’ yarışmasının 49’uncu bölüm tanıtımı yayınlandı. Acun Ilıcalı’nın gönüllüler ekibinden Yasin Obuz’a yönelik sert uyarısı, yeni bölüme damga vurdu.

Survivor’da yeni oyunu anlatan Acun Ilıcalı, “Survivor’da bir ilki yaşayacaksınız. Survivor’ın ruhunda olan zeka ve stratejiyi, bu oyunda atış noktalarında hep beraber göreceğiz. Altın Top uygulaması… Bitiş noktasına geliyorsunuz, iki tane topu sokmanız gerekecek. Sizleri daha uzakta altın toplar bekliyor. Altın top ile tek atışı başarılı yaparak sayıyı alabilirsiniz” dedi.

Oyun sırasında sinirlerine hakim olamayan gönüllülerden Yasin Obuz, bench’te bulunan takım arkadaşı Evrim Keklik’e, “Sus, bir sus” diye bağırdı.

Gönüllüler takımı bench’i bir anda karışırken, Evrim’den takım arkadaşına “Bağırma” çıkışı geldi.Bu sözleri duyar duymaz devreye giren Ilıcalı, “Yasin ne yapıyorsun? Nasıl konuşuyorsun? Senin Evrim’le konuşma şeklinden hiç mutlu değilim, haberin olsun” şeklinde sert bir uyarıda bulundu.

‘Survivor 2020’nin dikakt çeken isimlerinden Yasin Obuz, ünlü yapımcıya, “Farkında değilim, biraz mizaçtan kaynaklanıyor” karşılığını verdi.