HomeMagazinPınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan aşk açıklaması

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan aşk açıklaması

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan aşk açıklaması

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı önceki gün Yeniköy’de el ele dolaşırken görüntülendi. Keyifli halleri dikkat çeken ünlü çift, muhabirlerle sohbet etti. Geçtiğimiz haftalarda Kirazcı’nın kendisine ilk görüşte aşık olduğunu söyleyen Deniz, “Ben biraz iş kolik olduğum için sadece o an işime odaklıydım” dedi.

Kanal D’ ekranlarının çok sevilen dizisi ‘Yargı’da Ceylin’e hayat veren Pınar Deniz, oyuncu sevgilisi Yiğit Kirazcı’yla önceki gün Yeniköy’de görüntülendi. Hayli keyifli oldukları görülen çift, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

“YARGI ÇOK GÜZEL GİDİYOR”
“Kahvaltıya geldik bir mekana… Kahvaltı sonrası yürüyelim dedik, sizinle karşılaştık. Hiç karşılaşacağımızı düşünmemiştik” diyerek, espri yapan Deniz, ‘Yargı’nın başarısından bahsetti.

Güzel oyuncu, “Çok güzel gidiyor, reytinglerimizde artıyor o yüzden çok mutlu oluyoruz. Gerçekten seyirci oyun oynamayı seviyormuş ve şimdi tekrar bir düğüm açıldı dizide… Arkadaşlarımız sürekli yazıyor, ‘kim o ceset falan?’ İzleyici onu çok sevdiği için seyirci umarım artarak devam edecek”

“DEMET HANIM’LA KANKA OLDUK”
Demet Akalın’ın diziyi yakından takip ettiği Pınar Deniz’e hatırlatılınca,” Biz Demet Hanım’la kanka olduk sosyal medyadan. Kendisiyle görüşmedik ama ben kendisini hatırlamama gafletinde bulundum sosyal medyadan, kendisi bana mesaj attı, sorun yok. Demet Hanım diziyi baya takip ediyor ve seviyor. O da yazdığında bizde cevap veriyoruz” diye konuştu.

“BU BAŞARIYI BEKLEMİYORDUM”
28 yaşındaki Deniz, muhabirlerin “Dizinin bu kadar başarılı olmasını bekliyor muydunuz?” sorusuna, “Bu kadar başarılı olmasını beklemiyordum açıkçası, o yüzden çok mutluyuz o yüzden” yanıtını verdi.

‘Aşkın Kıyameti’ filminde birlikte oynayan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikiliden Deniz, kendisinden 10 yaş büyük Kirazcı ile ilişkileriyle alakalı da konuştu. Oyuncu, ”Her şey çok yolunda”

SEVGİLİSİNE TAKILDI
Bir dergiye verdiği röportajda Yiğit Kirazcı’yla alakalı, ”Beni olduğum gibi seviyor. İlk görüşte aşk” açıklamaları hatırlatılınca Deniz, söze girip, ”Ben etkilenmemiştim” dediği sırada Kirazcı, ”Ben gariban olarak etkilenmiştim” diyerek sevgilisine takıldı.

Şimdilerde ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisinde rol alan Kirazcı,”Ben etkilemedim, normal kendimiz olduk. Anlaşıyoruz gülüp eğleniyoruz” ifadelerini kullandı.

“BEN BİRAZ İŞ KOLİĞİM”
Deniz ise “İlk görüşte aşk değil miydi?” sorusuna, ”Ben biraz iş kolik olduğum için sadece o an işime odaklıyım. Yiğit’le zaman geçirdikçe birbirimizle nasıl iyi anlaştığımızı gördük, sonra sevgili olduk zaten” cevabını verdi.